УЧЕШЋЕ ЦЕНТРА НА 9. МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНО-СТРУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ „БЕЗБЕДНОСТ И КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ – ТЕОРИЈА И ПРАКСА БЕКМЕН 2023“

У периоду од 29. до 30.09.2023. године, у хотелу М, у Београду, одржава се 9. међународна научно-стручна конференција „Безбедност и кризни менаџмент – теорија и пракса БеКМен 2023.“, у организацији Регионалне асоцијације за безбедност и кризни менаџмент (RABEK) из Београда.

Конференција има за циљ да обједини знања из свих области безбедности и управљања кризама, понуди решења проблема и споји научнике и стручњаке из различитих области. На конференцији се саопштавају радови са новим резултатима истраживања. Разноврсност тематских целина омогућава сагледавање безбедносних појава у спектру различитих приступа и метода.

Директор Центра за разминирање, г. Бојан Гламочлија у сарадњи са колегом са Војне академије из Београда, пуковником Александром Милићем и са колегама са Академије техничко-васпитачких струковних студија из Ниша, др Дејаном Благојевићем и Горданом Јовић, овом приликом, излаже рад на тему „Аспекти машинског учења у процесима хуманитарног разминирања“.

You may also like...