Учешће Центра на пријему министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника

21. децембра 2023. године, директор Центра за разминирање Бојан Гламочлија присуствовао је пријему поводом новогодишњих и божићних празника, који су приредили потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, у Дому Гарде на Топчидеру.

Пријему су присуствовали председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић, српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић, председник Републике Српске Милорад Додик, председник Народне скупштине Владимир Орлић, представници државних институција, локалне самоуправе, верских заједница, дипломатског и војно-дипломатског кора, ветерани, као и представници јавног и културног живота.

Mинистар Вучевић je у свом обраћању  истакао најважније резултате постигнуте у 2023. години у систему одбране. 

Честитајући предстојеће празнике, у име генерала Мојсиловића и у своје име, захвалио је гостима и свима са којима Министарство одбране и Војска Србије сарађују и искористио прилику да их позове да следеће године још преданије и посвећеније заједнички раде да Србија буде безбеднија и сигурнија држава.

Гостима пријема приказан је  филм у продукцији Управе за односе са јавношћу Министарства одбране, посвећен најзначајнијим резултатима Министарства одбране и Војске Србије у 2023. години.

Свечаност у Дому Гарде на Топчидеру обележио је и наступ Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички“.

https://www.mod.gov.rs/cir/20810/prijem-ministra-odbrane-i-nacelnika-generalstaba-povodom-novogodisnjih-i-bozicnih-praznika20810

You may also like...