Тим за управљање информацијама Женевског центра посетио Центар за разминирање

У недељи од 26. фебруара до 1. марта 2024. године, тим за управљање информацијама Женевског међунарoдног центра за хуманитарно разминирање посетио је Центар за разминирање у оквиру текуће сарадње између Женевског центра и нашег Центра на инсталирању Система за управљање информацијама у противминском деловању (IMSMA Core) прилагођеног специфичним захтевима и потребама противминског деловања у Републици Србији.

Током посете, тим Женевског центра је радио са тимом нашег Центра како би им помогао да изграде и тестирају 1. радни ток – радни ток за подношење захтева за израду пројекта. Такође, рад је био фокусиран на миграцији и чишћењу података, што је резултирало тиме да је 1. верзиja IMSMA Core представљена Центру.

Радујемо се наредним корацима кa побољшању процеса и система управљања информацијама Центра за разминирање и желимо да изразимо посебну захвалност тиму за управљање информацијама Женевског центра на њиховим непроцењивим саветима и смерницама у протеклом периоду како би помогли Центру да постигне своје циљеве у вези са управљањем информацијама.

You may also like...