ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE OD EOR NA LOKACIJI ZA IZGRADNjU NACIONALNOG FUDBALSKOG STADIONA
16.03.2023.

KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE OD EOR NA LOKACIJI ZA IZGRADNjU NACIONALNOG FUDBALSKOG STADIONA

KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE OD EOR NA LOKACIJI ZA IZGRADNjU NACIONALNOG FUDBALSKOG STADIONA

13.03.2023. godine, Centar za razminiranje je, u okviru praćenja pealizacije Projekta za čišćenje od eksplozivnih ostataka rata na lokaciji za izgradnju linijske infrastrukture u okviru izgradnje Nacionalnog fudbalskog stadiona, opština Surčin, Beograd broj 0286/22, obavio kontrolu kvaliteta radova u skladu sa fazom I ovog projekta.

Ovom prilikom obavljena je i kontrola dela radova prema fazi II i III , koje podrazumevaju pregled površina na kojima je izvođač „Millennium Team“, d.o.o. Beograd obavio dubinsko snimanje do 3 metra.

KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE OD EOR NA LOKACIJI ZA IZGRADNjU NACIONALNOG FUDBALSKOG STADIONA KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE OD EOR NA LOKACIJI ZA IZGRADNjU NACIONALNOG FUDBALSKOG STADIONA

Tokom kontrole kvaliteta po svim fazama, nisu utvrđene kritične greške određene ovim projektom.

Podsećamo, čišćenjem ove lokacije, stvoriće se nephodni uslovi za bezbednu izgradnju novog Nacionalnog fudbalskog stadiona i pratećih infrastrukturnih objekata.

Nakon kontrole kvaliteta, izvođač radova nastavio je radove u koordinaciji sa Centrom za razminiranje.