ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE EKSPLOZIVNIH OSTATAKA RATA SA KOMPLEKSA "LOŽIONICA"
26.11.2021.

KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE EKSPLOZIVNIH OSTATAKA RATA SA KOMPLEKSA "LOŽIONICA"

 KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE EKSPLOZIVNIH OSTATAKA RATA SA KOMPLEKSA - LOŽIONICA

26.11.2021. godine, u sklopu praćenja realizacije radova prema Projektu za čišćenje eksplozivnih ostataka rata sa kompleksa "Ložionica", Grad Beograd, koji je Centar za razminiranje izradio na osnovu zahteva Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, Centar za razminiranje obavio je kontrolu kvaliteta radova na delu lokacije koju je izvođač radova „Millennium Team“ d.o.o., razminirao-očistio u skladu sa projektom Centra, Međunarodnim standardima za protivminsko delovanje (IMAS) i Standardnim operativnim procedurama.

Vršena je kontrola kvaliteta dela faze 2, u okviru koje je izvođač radova „Millennium Team“ d.o.o., Beograd, obavio dubinsko snimanje do 3 m, kao i dela faze 3, odnosno dubinskog snimanja do 6 m.

 KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE EKSPLOZIVNIH OSTATAKA RATA SA KOMPLEKSA - LOŽIONICA  KONTROLA KVALITETA PREMA PROJEKTU ZA ČIŠĆENjE EKSPLOZIVNIH OSTATAKA RATA SA KOMPLEKSA - LOŽIONICA

Kontrolom kvaliteta je utvrđeno da nema EOR ili anomalija koje ukazuju na postojanje predmeta mase u granicama kritične greške određene ovim projektom.

Izvođač radova nastavlja radove u koordinaciji sa Centrom za razminiranje.