ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » POSETA PREDSTAVNIKA REPUBLIČKE UPRAVE CIVILNE ZAŠTITE
16.11.2021.

POSETA PREDSTAVNIKA REPUBLIČKE UPRAVE CIVILNE ZAŠTITE

 POSETA PREDSTAVNIKA REPUBLIČKE UPRAVE CIVILNE ZAŠTITE

Na poziv direktora Centra za razminiranje, g. Bojana Glamočlije, u utorak, 16. novembra 2021. godine, direktor Republičke uprave Civilne zaštite, g. Milan Novitović i pomoćnik direktora – Sektor za deminiranje, g. Dragan Kos, posetili su nastavne prostorije sa poligonom i terenom za obuku pirotehničara, u okviru Centra za razminiranje, u Grockoj, u kojima je u toku realizacija Projekta obuke instruktora za sprovođenje obuka uklanjanja eksplozivnih sredstava nivo 1 (EOD level 1) i nivo 2 (EOD Level 2).

Tom prilikom predstavljen je dosadašnji učinak na Projektu, koji se realizuje u okviru saradnje Centra za razminiranje sa Ministarstvom odbrane, uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Beogradu. Polaznici su predstavnici Centra za razminiranje i Ministarstva odbrane, a obuku izvode predavači francuske deminerske kompanije „EOD-EX“.

 POSETA PREDSTAVNIKA REPUBLIČKE UPRAVE CIVILNE ZAŠTITE  POSETA PREDSTAVNIKA REPUBLIČKE UPRAVE CIVILNE ZAŠTITE

Iskazana je zainteresovanost prisutnih za uspostavljanjem međusobne saradnje po pitanju održavanja obuka iz oblasti protivminskog delovanja u narednom periodu.