ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » Učešće Centra na 8. radionici protivminske tehnologije u Ženevi
04.11.2021.

Učešće Centra na 8. radionici protivminske tehnologije u Ženevi

 Učešće Centra na 8. radionici protivminske tehnologije u Ženevi

U organizaciji Ženevskog međunarodnog centra za humanitarno razminiranje, u periodu od 2. do 4. novembra 2021. godine, u Ženevi, održava se 8. radionica protivminske tehnologije, na kojoj učestvuju i predstavnici Centra za razminiranje, pomoćnica direktora – rukovodilac Sektora za finansijske poslove, međunarodnu saradnju i evropske integracije Tijana Cvetković i samostalna savernica za planiranje, međunarodnu saradnju i evropske integracije Slađana Košutić.

 Učešće Centra na 8. radionici protivminske tehnologije u Ženevi  Učešće Centra na 8. radionici protivminske tehnologije u Ženevi

Radionica okuplja stručnjake iz oblasti protivminskog delovanja, uključujući nacionalne centre za razminiranje, UN, međunarodne organizacije, operatere, proizvođače opreme za razminiranje i druge stručnjake kako bi razgovarali i razmenili ideje i iskustva koja promovišu efikasnu upotrebu inovacija i tehnologija u protivminskom delovanju.

Glavne teme ovogodišnje radionice su oslobađanje zemljišta, sistemi upravljanja informacijama i upozoravanje na opasnost od eksplozivnih ostataka rata.

 Učešće Centra na 8. radionici protivminske tehnologije u Ženevi