ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » Prijem povodom Dana nezavisnosti - nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država
05.07.2021.

Prijem povodom Dana nezavisnosti - nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država

 Prijem povodom Dana nezavisnosti  - nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država  Prijem povodom Dana nezavisnosti  - nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država

2. jula 2021. godine, ambasador SAD u Srbiji, g. Entoni Godfri, organizovao je prijem povodom Dana nezavisnosti - nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država, koji se proslavlja 4.jula.

 Prijem povodom Dana nezavisnosti  - nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država

Prijemu je prisustvovao direktor Centra za razminiranje, g. Bojan Glamočlija, kao i predstavnici političkog, diplomatskog, kulturnog i javnog života u Republici Srbiji.

Direktor Centra za razminiranje čestitao je ambasadoru Godfriju sa željom za daljim napretkom SAD i blagostanjem svih njenih građana.

Takođe, iskoristio je ovu priliku i da zahvali na kontinuiranoj podršci i pomoći koju nam SAD pružaju u oblasti protivminskog delovanja, odnosno rešavanju problema u vezi sa minama i eksplozivnim ostacima rata u Republici Srbiji, u cilju, pre svega, povećanja bezbednosti ljudi, ali i bezbedne eksploatacije prirodnih resursa i sprovođenja infrastrukturnih projekata.