ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » Kontrola kvaliteta na delu projekta za čišćenje EOR sa površina u zoni mosta kod Sremske Rače i duž planirane trase autoputa Beograd – Sarajevo, deonica Sremska Rača – Kuzmin
15.04.2021.

Kontrola kvaliteta na delu projekta za čišćenje EOR
sa površina u zoni mosta kod Sremske Rače i duž
planirane trase autoputa Beograd – Sarajevo,
deonica Sremska Rača – Kuzmin

  Kontrola kvaliteta na delu projekta za čišćenje EOR sa površina u zoni mosta kod Sremske Rače i duž planirane trase autoputa Beograd – Sarajevo    Kontrola kvaliteta na delu projekta za čišćenje EOR sa površina u zoni mosta kod Sremske Rače i duž planirane trase autoputa Beograd – Sarajevo

15.04.2021. godine, predstavnici Centra za razminiranje obavili su kontrolu kvaliteta na delu Projekta za čišćenje eksplozivnih ostataka rata (EOR) sa površina u zoni mosta kod Sremske Rače i duž planirane trase autoputa Beograd – Sarajevo, deonica Sremska Rača – Kuzmin.

Vršena je kontrola kvaliteta dela Faze 1, u okviru koje je, izvođač radova „Millennium Team“ d.o.o., Beograd, pretražio i očistio površinu do dubine 50 cm.

Kontrolom kvaliteta je utvrđeno da nema EOR ili anomalija koje ukazuju na postojanje predmeta mase u granicama kritične greške određene ovim projektom.