ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Учешће Центра на пријему министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника
22.12.2022.

Учешће Центра на пријему министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника

Учешће Центра на пријему министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника

21. децембра 2022. године, директор Центра за разминирање, г. Бојан Гламочлија, присуствовао је пријему поводом новогодишњих и божићних празника, који су приредили потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, у Дому Гарде на Топчидеру.

Пријему су присуствовали представници државних институција, локалне самоуправе, верских заједница, дипломатског и војно-дипломатског кора, ветерани, као и представници јавног и културног живота.

Честитајући предстојеће празнике, у име генерала Мојсиловића и у своје име министар Вучевић захвалио је гостима и свима са којима Министарство одбране и Војска Србије сарађују и заједнички раде.

Учешће Центра на пријему министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника Учешће Центра на пријему министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника

Гостима вечерашњег пријема приказан је и филм у продукцији Управе за односе са јавношћу Министарства одбране, посвећен најзначајнијим резултатима Министарства одбране и Војске Србије у години за нама.

Свечаност у Дому Гарде на Топчидеру обележио је и наступ Мешовитог хора Министарства одбране и Војске Србије, као и нумере које је извео Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“.