ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Састанак Центра са учесницима противминског деловања у Републици Србији
20.12.2022.

Састанак Центра са учесницима противминског деловања у Републици Србији

Састанак Центра са учесницима противминског деловања у Републици Србији

16. децембра 2022. године, у Београду, Центар за разминирање Републике Србије организовао је радни састанак са учесницима противминског деловања у Републици Србији – представницима Генералштаба Војске Србије - Управе за оперативне послове (Ј-3), Војне академије Универзитета одбране у Београду, Сектора за ванредне ситуације, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Академије техничко-васпитачких струковних студија из Ниша, као и деминерских компанија које су у претходном периоду биле ангажоване на пројектима разминирања у Републици Србији.

Састанак Центра са учесницима противминског деловања у Републици Србији Састанак Центра са учесницима противминског деловања у Републици Србији

С обзиром на завршетак календарске године, састанак је био одлична прилика за анализу резултата разминирања у последње три године, односно за период 2020-2022. година и утврђивање даљих приоритета рада.

Састанак Центра са учесницима противминског деловања у Републици Србији

Том приликом, за изузетну сарадњу и унапређење противминског деловања у Републици Србији, Центар за разминирање уручио је захвалнице Сектору за ванредне ситуације, Генералштабу Војске Србије - Управи за оперативне послове (Ј-3), , као и Војној академији Универзитета одбране у Београду.