ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Презентација дигиталног учења у организацији компаније SKILLDICT Dd.
28.04.2022.

Презентација дигиталног учења у организацији компаније SKILLDICT Dd.

20.04.2022. године, у проширеним пословним капацитетима Центра за разминирање, односно учионици са полигоном и тереном за обуку деминера у Гроцкој, компанија SKILLDICT Dd. са седиштем у Будимпешти, специјализована за организовање обука, одржала је презентацију дигиталног учења за потребе Центра за разминирање Републике Србије и других актера повезаних са противминским деловањем.

Презентација дигиталног учења у организацији компаније SKILLDICT Dd. Презентација дигиталног учења у организацији компаније SKILLDICT Dd.

Поред представника Центра за разминирање, презентацији су присуствовали и представници Републичке управе Цивилне заштите из Републике Српске, директор Милан Новитовић и помоћник директора Драган Кос, као и професори са Академије техничко – васпитачких студија из Ниша.

Овим путем захваљујемо компанији SKILLDICT Dd и свим учесницима на препознавању добре прилике за разматрањем праваца будуће сарадње, која би свакако допринела јачању капацитета противминских актера по питању иновативних видова обука.