ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Почетак рада портала „еКонсултације”
22.12.2021.

Почетак рада портала „еКонсултације”

Влада Републике Србије, Канцеларија за информационе технологије и електронску управу, Републички секретаријат за јавне политике, уз подршку пројекта Немачко-српске развојне сарадње „Подршка реформи јавне управе у Србији у процесу приступања ЕУ“

У четвртак, 16. децембра 2021. године, одржана је свечаност поводом обележавања почетка рада портала „еКонсултације, на којој су учествовали представници Центра за разминирање Владе Републике Србије.

Портал „еКонсултације” омогућава заинтересованој јавности да на јединствен и транспарентан начин, електронским путем, учествује у консултацијама и јавним расправама у процесу припреме докумената јавних политика и прописа.

 Почетак рада портала „еКонсултације”  Почетак рада портала „еКонсултације”

Сви надлежни органи државне управе у обавези су да од наведеног датума спроводе консултације и јавне расправе преко Портала „еКонсултације” и благовремено објављују све релевантне информације везане за њих.

Пoводом обележавања почетка рада портала „eKонсултације“ пристунима су се обратиле високе званице Ана Брнабић - председница Владе Републике Србије, Михаило Јовановић - директор Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, Бојана Тошић - директорка Републичког секретаријата за јавне политике и Кристијан Шилинг - шеф одељења за привредну сарадњу амбасаде Савезне Републике Немачке.