ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » KOНТРОЛА КВАЛИТЕТА ПРЕМА ПРОЈЕКТУ ЗА ЧИШЋЕЊЕ ЕКСПЛОЗИВНИХ ОСТАТАКА РАТА СА КОМПЛЕКСА "ЛОЖИОНИЦА"
26.11.2021.

KOНТРОЛА КВАЛИТЕТА ПРЕМА ПРОЈЕКТУ ЗА ЧИШЋЕЊЕ ЕКСПЛОЗИВНИХ ОСТАТАКА РАТА СА КОМПЛЕКСА "ЛОЖИОНИЦА"

 KOНТРОЛА КВАЛИТЕТА ПРЕМА ПРОЈЕКТУ ЗА ЧИШЋЕЊЕ ЕКСПЛОЗИВНИХ ОСТАТАКА РАТА СА КОМПЛЕКСА - ЛОЖИОНИЦА

26.11.2021. године, у склопу праћења реализације радова према Пројекту за чишћење експлозивних остатака рата са комплекса "Ложионица", Град Београд, који је Центар за разминирање израдио на основу захтева Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, Центар за разминирање обавио је контролу квалитета радова на делу локације коју је извођач радовa „Millennium Team“ д.о.о., разминирао-очистио у складу са пројектом Центра, Међународним стандардима за противминско деловање (IMAS) и Стандардним оперативним процедурама.

Вршена је контрола квалитета дела фазе 2, у оквиру коje je извођач радова „Мillennium Team“ д.о.о., Београд, обавио дубинско снимање до 3 м, као и дела фазе 3, односно дубинског снимања до 6 м.

 KOНТРОЛА КВАЛИТЕТА ПРЕМА ПРОЈЕКТУ ЗА ЧИШЋЕЊЕ ЕКСПЛОЗИВНИХ ОСТАТАКА РАТА СА КОМПЛЕКСА - ЛОЖИОНИЦА  KOНТРОЛА КВАЛИТЕТА ПРЕМА ПРОЈЕКТУ ЗА ЧИШЋЕЊЕ ЕКСПЛОЗИВНИХ ОСТАТАКА РАТА СА КОМПЛЕКСА - ЛОЖИОНИЦА

Контролом квалитета је утврђено да нема ЕОР или аномалија које указују на постојање предмета масе у границама критичне грешке одређене oвим пројектом.

Извођач радова наставља радове у координацији са Центром за разминирање.