ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Учешће Центра на 8. радионици противминске технологије у Женеви
04.11.2021.

Учешће Центра на 8. радионици противминске технологије у Женеви

 Учешће Центра на 8. радионици противминске технологије у Женеви

У организацији Женевског међународног центра за хуманитарно разминирање, у периоду од 2. до 4. новембра 2021. године, у Женеви, одржава се 8. радионица противминске технологије, на којој учествују и представници Центра за разминирање, помоћница директора – руководилац Сектора за финансијске послове, међународну сарадњу и европске интеграције Тијана Цветковић и самостална саверница за планирање, међународну сарадњу и европске интеграције Слађана Кошутић.

 Учешће Центра на 8. радионици противминске технологије у Женеви  Учешће Центра на 8. радионици противминске технологије у Женеви

Радионица окупља стручњаке из области противминског деловања, укључујући националне центре за разминирање, УН, међународне организације, оператере, произвођаче опреме за разминирање и друге стручњаке како би разговарали и разменили идеје и искуства која промовишу ефикасну употребу иновација и технологија у противминском деловању.

Главне теме овогодишње радионице су ослобађање земљишта, системи управљања информацијама и упозоравање на опасност од експлозивних остатака рата.

 Учешће Центра на 8. радионици противминске технологије у Женеви