ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Пријем поводом Дана независности - националног празника Сједињених Америчких Држава
05.07.2021.

Пријем поводом Дана независности - националног празника Сједињених Америчких Држава

 Пријем поводом Дана независности  - националног празника Сједињених Америчких Држава  Пријем поводом Дана независности  - националног празника Сједињених Америчких Држава

2. јула 2021. године, амбасадор САД у Србији, г. Ентони Годфри, организовао је пријем поводом Дана независности - националног празника Сједињених Америчких Држава, који се прославља 4.јула.

 Пријем поводом Дана независности  - националног празника Сједињених Америчких Држава

Пријему је присуствовао директор Центра за разминирање, г. Бојан Гламочлија, као и представници политичког, дипломатског, културног и јавног живота у Републици Србији.

Директор Центра за разминирање честитао је амбасадору Годфрију са жељом за даљим напретком САД и благостањем свих њених грађана.

Такође, искористио је ову прилику и да захвали на континуираној подршци и помоћи коју нам САД пружају у области противминског деловања, односно решавању проблема у вези са минама и експлозивним остацима рата у Републици Србији, у циљу, пре свега, повећања безбедности људи, али и безбедне експлоатације природних ресурса и спровођења инфраструктурних пројеката.