ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Контрола квалитета на делу пројекта за чишћење ЕОР са површина у зони моста код Сремске Раче и дуж планиране трасе аутопута Београд – Сарајево, деоница Сремска Рача – Кузмин
15.04.2021.

Контрола квалитета на делу пројекта за чишћење ЕОР са површина у зони моста код Сремске Раче и дуж
планиране трасе аутопута Београд – Сарајево,
деоница Сремска Рача – Кузмин

  Контрола квалитета на делу пројекта за чишћење ЕОР са површина у зони моста код Сремске Раче и дуж планиране трасе аутопута Београд – Сарајево    Контрола квалитета на делу пројекта за чишћење ЕОР са површина у зони моста код Сремске Раче и дуж планиране трасе аутопута Београд – Сарајево

15.04.2021. године, представници Центра за разминирање обавили су контролу квалитета на делу Пројекта за чишћење експлозивних остатака рата (ЕОР) са површина у зони моста код Сремске Раче и дуж планиране трасе аутопута Београд – Сарајево, деоница Сремска Рача – Кузмин.

Вршена је контрола квалитета дела Фазе 1, у оквиру коje je, извођач радова „Мillennium Team“ д.о.о., Београд, претражиo и очистиo површину до дубине 50 цм.

Контролом квалитета је утврђено да нема ЕОР или аномалија које указују на постојање предмета масе у границама критичне грешке одређене oвим пројектом.