ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Изјава директора Центра за разминирање за Прву Српску Телевизију поводом Пројекта за разминирање на локацији „Кончуљ – Сингерит 1“, општина Бујановац
17.11.2020.

Изјава директора Центра за разминирање за Прву Српску Телевизију поводом Пројекта за разминирање на локацији „Кончуљ – Сингерит 1“, општина Бујановац